Winnaar aflevering 6:
Stijl: Hiphop

The Majorzz

Deze crew danst al sinds 2012 samen. Ze zijn er unaniem over eens dat elk lid even belangrijk is en niet zomaar vervangbaar. Een crew is familie. The Majorzz hebben o.a. gedanst met Robin Thicke, Macklemore & Ryan Lewis en LMFAO ft. Far East Movement. Ook waren zij finalist bij Everybody Dance Now.

The Majorzz bestaat uit teamcaptain Kevin, Harold, Khiem, Jamahl, Flavio, Kishan en danseres Vanity.


Winnaar aflevering 5:
Stijl: Hiphop

Tocsick

Tocsick bestaat uit 9 vrouwen die de danswereld willen overnemen met hun harde, rauwe, grimy en explosieve stijl. Ze vreten je op. Vandaar dat ze na elk optreden hun handen symbolisch voor hun mond vouwen als teken van een muilkorf! Eerder was Tocsick te zien als halve finalist in Everybody Dance Now.
Tocsick bestaat uit teamcaptain Daphne, Stefanie, Kimberley, Chamel, Carmen, Gigi, Sharon, Trisha en Gina.

Winnaar aflevering 4:
Stijl: Breakdance

Styles Confidential

De leden van Styles Confidential dansen vanaf 1995 met de breakdance stijl van de oude generatie breakers uit de jaren 80. De crew is naar eigen zeggen verantwoordelijk voor de breakdance scene in Den Haag en omstreken. Styles Confidential staat voor peace, unity, love & having fun. En dat stralen ze ook uit! t'
Styles Confidential bestaat uit teamcaptain Ben, Terence, James, Jimmy, Eserdjan, Jeffry en danseressen Roos en Pauline.

Winnaar aflevering 3:
Stijl: Hiphop

Flexx_N Squad

Deze crew uit Eindhoven danst al 5 jaar samen! Als je Flexx_N Squad ziet dan weet je meteen: dit is familie. De Flexx_N Dance Academy is de homebase voor deze jongens uit Eindhoven en is meer dan een dansschool. Het is een plek waar dansers van alle rangen en standen bij elkaar komen en waar broederschap voorop staat. 

De groep bestaat uit teamcaptain Bart (deed eerder al mee aan So You Think You Can Dance), Bcy Marques, Nappy, Jeffrey, Uyi, David (bereikte de halve finale van So You Think You Can Dance), Devany en Jimme.

Winnaar aflevering 2:
Stijl: Divers

Avant Garde

De Avant Garde crew is speciaal voor BotDF samen gekomen. Toen ze auditie deden, waren ze nog maar één week samen. Hun grote droom is om samen hun eigen theatershow te hebben en hiermee te kunnen touren.

Avant Garde bestaat uit teamcaptain Kevin, Davy, Samuel, Cody, Gino, Tim en Herrold.

Winnaar aflevering 1:
Stijl: DIFFERENT

We Move Different

Er is geen woord gelogen over de naam van deze danscrew. Locking, popping, breakdance; We Move Different heeft het allemaal in huis! En dat voor een crew die nog maar een jaartje samen is…

We Move Different bestaat uit teamcaptain Nabiel (Brick), Kidlock, Daan, Akif, Jessie en danseres Neha.